Varan är lagd i din kundvagn!
Visar Hushåll & present - Stek & kokkärl - Grytor

NORDKÖK Pro II Kastrull 2,0L


  • Rostfritt stål av högsta kvalitet.
  • Inkapslad 5mm aluminiumbotten för bästa värmespridning.
  • Passar alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.

Läs mera..

VISA MER INFORMATIONVISA MINDRE INFORMATION
329:-Ord. 445:-
Artnr: 480139

Lagersaldo:
Det finns 2st i lager


Lägg i varukorg

- fri frakt över 1500:-
- leveranstid 1-3 arbetsdagar
- öppet köp i 30 dagar

Läs mer om våra köpvillkor

Produkter i samma kategori...


Nya Hackman All Steel+ serien hämtar nya vindar till matlagning. Den utsökta designen kombinerat med de bästa tänkbara materialen gör matlagning till ett nöje. All Steel+ är idealisk för hemmakockar som uppskattar de bästa verktygen i köket. All Steel+ har en tystlåten och effektiv 5-skikts botten som är optimal för induktionshällar.

Elspis - Keramisk spis - Tål maskindisk - Gasspis - Induktionsspis - Ugnsfast

895:-Ord. 995:-

Hard Face är kökets hjälte. Kastrullen är belagd med Hardtec Superior, vår mest tåliga non-stick beläggning. Det gör den perfekt för mjölkbaserade rätter, såser och gröt. De silikonkantade glaslocken är tysta, repar inte och de två olika avhällningsmöjligheterna gör det lätt att hälla av vattnet. Hard Face passar utmärkt med alla hällar och Energy Base tekniken hettar upp kastrullen 50 % snabbare samt minskar energiförbrukningen med 30% på keramisk häll jämfört med vanlig kastrull. Välj Hard Face för vardagens utmaningar i köket.

  • 18cm/1,8L
  • Tyst glaslock med två olika avhällningsmöjligheter
  • Tjock botten med Energybase teknik och aluminiumkropp säkerställer en jämn värmefördelning
  • Bakelithandtag som förblir svalt
  • Klarar maskindisk
  • Tillverkad i Finland
499:-

Gjuten aluminium i högsta kvalitet. 5mm tjock botten, för jämn och snabb värmespridning.
Passar alla spisar, inklusive induktionshällar. Slitstark släpp lätt beläggning, för fettsnål matlagning och enkel skötsel. Greppvänligt handtag.

Skötselråd

  • Handdiska stekpannan/kokkärlet och smörj sedan insidan med matolja innan du använder den första gången.
  • För bästa stekresultat och smak, använd smör eller olja. Undvik att förvara mat i kärlet.
  • Lägg i matfettet när stekpannan är kall och vänta till stektemperatur. Stek sedan på medelvärme.
  • Låt inte stekpannan/kokkärlet stå på varm platta utan innehåll, då den kan överhettas.
  • Efter stekning bör stekpannan/kokkärlet svalna något innan den sköljs med kallt vatten.
  • Kärlet är mycket lätt att handdiska med diskborste eller svamp, tack vare släpp-lätt-beläggningen.
  • Efter maskindisk bör insidan smörjas med matolja.
  • Använd redskap av trä eller nylon för att förlänga livslängden på stekpannans/kokkärlets beläggning.
495:-Ord. 695:-
This site was built by Alomi AB