Varan är lagd i din kundvagn!

Kontakta Hushåll & present

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Personal på avdelningen

Marie Hoff

Avdelningschef

Tel: 0320-195 21
Skicka e-post

Lisa Ingversen

Butikssäljare

Tel: 0320-77 26 11
Skicka e-post

Sanna Johnsson

Butikssäljare

Tel: 0320-195 24
Skicka e-post

 
     Visa alla på avdelningen »
Visar Hushåll & present - Stek & kokkärl - Grytor

HACKMAN GRYTA 4L 5S ALL STEEL PLUS


Nya Hackman All Steel+ serien hämtar nya vindar till matlagning. Den utsökta designen kombinerat med de bästa tänkbara materialen gör matlagning till ett nöje. All Steel+ är idealisk för hemmakockar som uppskattar de bästa verktygen i köket. All Steel+ har en tystlåten och effektiv 5-skikts botten som är optimal för induktionshällar.

Elspis - Keramisk spis - Tål maskindisk - Gasspis - Induktionsspis - Ugnsfast

VISA MER INFORMATIONVISA MINDRE INFORMATION
795:-Ord. 879:-
Artnr: 937657

Lagersaldo:
Tillfälligt slut i lager

Produkter i samma kategori...


Nya Hackman All Steel serien hämtar nya vindar till matlagning. All Steel stekpannorna garanterar ett perfekt stekresultat, som gör att maten ocså smakar bättre. Hemliheten bakom All Steel ligger i den nya keramiska Ceratec beläggningen som ger en vacker stekyta. All Steel är idealisk för hemmakockar som uppskattar de bästa verktygen i köket.

Elspis - Keramisk spis - Tål maskindisk - Gasspis - Induktionsspis - Ugnsfast

895:-Ord. 999:-
  • Rostfritt stål av högsta kvalitet.
  • Inkapslad 5mm aluminiumbotten för bästa värmespridning.
  • Passar alla typer av spisar, inklusive induktionshäll

Läs mera..

239:-Ord. 298:-

Gjuten aluminium i högsta kvalitet. 5mm tjock botten, för jämn och snabb värmespridning.
Passar alla spisar, inklusive induktionshällar. Slitstark släpp lätt beläggning, för fettsnål matlagning och enkel skötsel. Greppvänligt handtag.

Skötselråd

  • Handdiska stekpannan/kokkärlet och smörj sedan insidan med matolja innan du använder den första gången.
  • För bästa stekresultat och smak, använd smör eller olja. Undvik att förvara mat i kärlet.
  • Lägg i matfettet när stekpannan är kall och vänta till stektemperatur. Stek sedan på medelvärme.
  • Låt inte stekpannan/kokkärlet stå på varm platta utan innehåll, då den kan överhettas.
  • Efter stekning bör stekpannan/kokkärlet svalna något innan den sköljs med kallt vatten.
  • Kärlet är mycket lätt att handdiska med diskborste eller svamp, tack vare släpp-lätt-beläggningen.
  • Efter maskindisk bör insidan smörjas med matolja.
  • Använd redskap av trä eller nylon för att förlänga livslängden på stekpannans/kokkärlets beläggning.
199:-Ord. 349:-
This site was built by Alomi AB