Varan är lagd i din kundvagn!

Kontakta Vitvaror & småel

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Personal på avdelningen

Calle Gustafsson

Avdelningschef

Tel: 0320-195 12
Skicka e-post

Christoffer Heurlin

Butiksäljare

Tel: 0320-195 08
Skicka e-post

Krister Landgren

Butikssäljare

Tel: 0320-195 57
Skicka e-post

 
     Visa alla på avdelningen »
Visar Vitvaror & småel - Samarbetspartners

FJÄRÅSKUPAN


Gott hantverk är grunden som Fjäråskupan vilar på. Varje kupa som produceras är unik. Design och tillverkning sker för hand och på plats i vår egen fabrik i Torslanda utanför Göteborg. Våra plåtmästare ser till att form och funktion samspelar. Vi skulle vilja påstå att de är bland de allra bästa i branschen på att forma den hårda och oberäkneliga plåten till en välarbetad inredningsdetalj med funktion i världsklass.

ÖVER 25 ÅR AV SVENSKT HANTVERK

Vår historia inleddes för över 25 år sedan, 1989, av Ingvar Turefeldt i den lilla byn Fjärås 4 mil söder om Göteborg. Den första kupan, en föregångare till dagens modell Exklusiv, både utvecklades, tillverkades, såldes och distribuerades av Ingvar själv. Kvalitetstänk, flexibilitet och lyhördhet för vad kunderna ville ha präglade tidigt verksamheten som växte snabbt. 2007 flyttade Fjäråskupan in i sina nuvarande lokaler i Torslanda vilket möjliggjorde ytterligare expansion.

FLEXIBILITET ÄR FRAMTIDEN

Idag är Fjäråskupan en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Ingvars lyhördhet för kundernas behov lever kvar och därför finns inga standardfläktar i Fjäråskupans sortiment. Istället tillverkas alla kupor på beställning i den egna fabriken, av den egna hantverkskunniga personalen. När du beställer en fläktkupa har du med andra ord oändliga valmöjligheter när det gäller allt, från färg och form till storlek. Ingen kupa är den andra lik och inga storlekar eller format är för svåra – Allt för att den ska passa perfekt på hedersplatsen i ditt kök.

VISA MER INFORMATIONVISA MINDRE INFORMATION
 

Produkter i samma kategori...


Rörets strykbord är utvecklade och anpassade för både små och stora hem och finns i olika prisklasser. Med snygga överdrag och genomtänkt design kan Rörets attiraljer tillföra en känsla av lyx. Välj produkter från Rörets om du vill ha kvalitet och genomtänkta funktioner.

 

Från Russell Hobbs hittar du snygga köksapparater med innovativa funktioner. Det är hållbara apparater som är enkla att använda och gör din matlagning roligare och snabbare. Köper du en köksapparat från Russell Hobbs kommer du att förvånas över mängden användningsområden du får med en och samma apparat.

 

Från välkända Melitta kan du köpa helautomatisk kaffemaskin, kaffebryggare, kaffepress och kaffefilter. Med en kaffemaskin från Melitta får du perfekt bryggkaffe, precis som du vill ha det.

 
This site was built by Alomi AB