Varan är lagd i din kundvagn!
 
 


Följ oss på Facebook
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta oss

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Verksamhetspolicy BIG-gruppen

Certifikat BIG-gruppen

Om oss

Det är nu snart 90 år sedan affären slog upp portarna, i maj 1931. Skene Järn är idag ett överskådligt och inbjudande multivaruhus, långt ifrån det man i vanliga fall förknippar med begreppet ”järnaffär”.

Skene Järns historia har präglats av djärva satsningar och en framsynthet som många har tvivlat på, men kritiken har oftast tystnat när resultaten har visat sig.

Skene Järn ingår i BIG-gruppen vilken för närvarande består av 26 medlemsföretag. Tillsammans omsätter vi 2,6 miljarder SEK och har 60 lagerplatser och försäljningsenheter i Sverige och Norge. BIG-gruppen är en frivillig fackkedja där branschens bästa företag har samlats till ett konstruktivt samarbete med målet att vara Sveriges ledande fackkedja inom vår bransch.
BIG innehar ett gruppcertifikat enligt ISO 14001 och ISO 9001 (miljö&kvalitetssystem) vilket Skene Järn är anslutna till sedan december 2013. Verksamhetspolicy och certifikat finner ni här intill!

Skene Järn ingår även i XL-BYGG kedjan på byggsidan, ELON-KEDJAN inom vitvaror och småel samt INTERJAKT på jaktsidan

- Det mesta för de flesta

Skene Järn har idag cirka 140 anställda, finns på fem orter och har en omsättning på drygt 310 miljoner kr exkl. moms. Trots att 49 000 artiklar samsas på 20 000 kvm lager och 29 000 kvadratmeter försäljningsyta är butiken lätt av överskåda! Det är just fingertoppskänsla för vad kunderna vill ha som har gjort att Skene Järn har blivit ett tillväxtföretag. 

Sortimentet rymmer inte bara sedvanliga järnhandelsvaror, byggvaror, industriförnödenheter, färg och tapet, utan även jaktavdelning, fiskeutrustning, båtar, trädgårdsprodukter, kök och hushållsartiklar.

Skene Järn är multibutiken med det varierade sortimentet som både privatpersoner och företagskunder från hela Västsverige har gjort till sin egen specialbutik. Här finns något för alla, oavsett kön, ålder eller intresse!

This site was built by Alomi AB