Varan är lagd i din kundvagn!
 
 


Följ oss på Facebook
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta Skene

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Visar Skene - Samarbetspartners

Visar sida 1 av 1 för 4 produkter


Skene Järn ingår i BIG-gruppen vilken för närvarande består av 26 medlemsföretag. Tillsammans omsätter vi 2,6 miljarder SEK och har 60 lagerplatser och försäljningsenheter i Sverige och Norge. BIG-gruppen är en frivillig fackkedja där branschens bästa företag har samlats till ett konstruktivt samarbete med målet att vara Sveriges ledande fackkedja inom vår bransch. 

 

ELON är Sveriges största vitvarukedja med 270 butiker fördelade över hela landet. Samarbetet gör att vi kan erbjuda dig som kund ett fullskaligt sortiment inom vitvaror och köksprodukter till konkurrenskraftiga priser.

 

Interjakt grundades passionerade jägare. Sedan starten 1987 har Interjakt byggt upp en av Sveriges största jaktkedjor med fristående butiker från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr. Dom har även några butiker i Norge. Alla som ingår i Interjakt är genuint jaktintresserade och har stor kunskap om vapen.

Vi vet av erfarenhet vilken utrustning som krävs för att jakten ska bli lyckad och för oss är det viktigt att du kan lita på produkterna vi säljer.

 

Skene Järn ingår även i Sveriges största bygghandelskedja XL-BYGG vilket ger oss rätt förutsättningar för att vara en komplett samarbetspartner inom byggmaterial. Vi har allt från grund till färdig byggnad! 

 


This site was built by Alomi AB