Varan är lagd i din kundvagn!
 
 


Följ oss på Facebook
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta Tjänster

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Vill du veta hur ditt kök kommer se ut INNAN du sätter första spadtaget? Vi på Skene Järn ritar kök i både 2D och 3D för att du som kund ska få en klar bild av resultatet och få chans att ändra innan bygget dragit igång. En väldigt uppskattad och välanvänd tjänst!

 

Det finns nästan lika många lösningar som det finns byggsituationer. Hos oss på XL-BYGG är du och ditt projekt unikt och ibland är det svårt att förklara vad som gäller just hos dig. Är du det minsta osäker på vilken lösning du ska välja, vilken färg som passar bäst eller vilka mått som gäller tycker vi att du ska boka ett hembesök. Våra rådgivare kommer då hem till dig och hjälper dig att mäta och välja rätt produkter ur vårt breda sortiment.

 

Få ditt virke kapat och klart av våra certifierade träexperter. Ofta har du inte utrymmet eller redskapen att hemma kunna kapa ditt virke i rätt längder. Då är det bra att veta att du hos oss alltid kan kapa upp ditt virke i de längder du behöver och vill ha det. Du kan antingen låna en handsåg och själv kapa virket, eller låta oss kapa och såga mot en mindre avgift. Det är ofta väl investerade slantar.

 

Rätt utrustning, rätt verktyg, rätt material och allt levererat på rätt tid är A och O för ett lyckat byggprojekt. Hos oss på XL-BYGG ser vi det som vår uppgift att hjälpa dig göra rätt – från början. Därför hjälper vi dig gärna att planera och kostnadsberäkna materialet till ditt byggprojekt. Har du ett riktigt stort jobb på gång så bokar vi tid och sätter oss ner och går igenom det. Det brukar dessutom visa sig att man faktiskt kan spara några kronor på bättre planering av materialet.

 

Vi transporterar efter ERA önskemål!
Kontakta oss för pris och info.

 
This site was built by Alomi AB