Varan är lagd i din kundvagn!
 
Följ oss på Facebook
Besök Enander Maskin
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta Tjänster

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

En sådan där walk-in-closet eller bara ordning och reda. Kläder och prylar lätt åtkomliga. Och allt anpassat för just ditt hem. Ja, dagens garderobslösningar ger goda möjligheter för dig att utnyttja dina ytor maximalt så att du får en praktisk och anpassad förvaringslösning. Vi hjälper dig att rita dina garderober, både utifrån standardlösningar och skräddarsydda speciallösningar.

 

Din lack utsätts dagligen för slitage från väder, vind samt mekanikst slitage vilket leder till en mattare yta som gör att smutsen får grepp. För att motverka detta gör vi en lackförsegling som konserverar din lack.  

 

Med full maskinutrustning, den bästa på marknaden, besöker vi er anläggning!

För att konstgräsplanen ska hållas fräsch och fin rekommenderas en till två djuprengöringar per år. Vi djuprengör konstgräsplanen med marknadsledande prosukter.
Vi har även produkter för daglig skötsel till försäljning, kontakta Christer för priser och info på tel: 0320-195 38.
 

 

Vi bottenmålar på ett korrekt sätt, vi låter erfarenheten tala för sig självt!

 

Du vet väl att du kan få hjälp med allt när du ska byta fönster eller dörr, lägga golv eller tak, fixa förvaringen eller byta garageporten? Prata med oss på XL-BYGG så fixar vi det, tillsammans med utvalda hantverkskunder. Råd, montering, material, besiktningar, garantier – ja rubb och stubb – ingår och du får allt på en faktura.   

 • Kontakt

  Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.
   
 • Hembesök

  När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.
   
 • Klar och tydlig offert

  Vi lämnar en offert med pris till dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart. Du kommer också att se vad ett ROT-avdrag innebär för totalpriset. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans. 
   
 • Startdatum

  På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efter oss så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branchregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.    
   
 • Fakturering

  Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för dig! 
 

Har du problem med att hitta felet på din begränsningskabel? Med en kabelsökare kan du hitta exakt var felet sitter utan att behöva gräva upp halva gräsmattan.

 
This site was built by Alomi AB