Varan är lagd i din kundvagn!
 
Följ oss på Facebook
Besök Enander Maskin
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta Tjänster

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Din lack utsätts dagligen för slitage från väder, vind samt mekanikst slitage vilket leder till en mattare yta som gör att smutsen får grepp. För att motverka detta gör vi en lackförsegling som konserverar din lack.  

 

Vi installerar:
- plotter
- ekolod
- tik
- autopilot
- trimplan
- elmotorer
...och mycket, mycket mer. Kontakta oss för minsta lilla frågetecken!

 

Hos oss på Skene Järn har du alltid möjlighet att låna släp! Hojta bara till, vi har flera släp att välja emellan.

 

Vill du veta hur ditt kök kommer se ut INNAN du sätter första spadtaget? Vi på Skene Järn ritar kök i både 2D och 3D för att du som kund ska få en klar bild av resultatet och få chans att ändra innan bygget dragit igång. En väldigt uppskattad och välanvänd tjänst!

 

En sådan där walk-in-closet eller bara ordning och reda. Kläder och prylar lätt åtkomliga. Och allt anpassat för just ditt hem. Ja, dagens garderobslösningar ger goda möjligheter för dig att utnyttja dina ytor maximalt så att du får en praktisk och anpassad förvaringslösning. Vi hjälper dig att rita dina garderober, både utifrån standardlösningar och skräddarsydda speciallösningar.

 

Behöver du ett bollplank eller tips och råd? Boka gärna in ett möte med oss på Kök & Badrum, vi har mycket i bagaget och hjälper dig att säkerställa ett bra slutresultat.

 
This site was built by Alomi AB