Varan är lagd i din kundvagn!
 
 


Följ oss på Facebook
  Hitta till butiken
  0320-195 00
  info@skenejarn.se
Måndag-Fredag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Se öppettider för avdelningar

Kontakta Tjänster

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Det finns nästan lika många lösningar som det finns byggsituationer. Hos oss på XL-BYGG är du och ditt projekt unikt och ibland är det svårt att förklara vad som gäller just hos dig. Är du det minsta osäker på vilken lösning du ska välja, vilken färg som passar bäst eller vilka mått som gäller tycker vi att du ska boka ett hembesök. Våra rådgivare kommer då hem till dig och hjälper dig att mäta och välja rätt produkter ur vårt breda sortiment.

 

Ett större byggprojekt, ute eller inne, kan kräva nog så mycket planering och jobb. Hemkörning av material med släp eller lastbil kan därför vara skönt att överlåta till någon annan. Hos oss på XL-BYGG får du hjälp med hemleveransen. Om du behöver kan vi även erbjuda kranlossning. Vi plockar, emballerar och kör ut varorna. I de flesta fall kan våra kranbilar lägga varorna exakt där du önskar. Ja, hemleverans kan du i princip få för allting hos oss. Får du inte in det i bilen, så kan du också låna ett släp. Vill du inte hålla på själv med plock, lastning och lossning så får du hjälp med allt från ett spikpaket till ett helt hus.

 

Hos oss på Skene Järn har du alltid möjlighet att låna släp! Hojta bara till, vi har flera släp att välja emellan.

 

Din lack utsätts dagligen för slitage från väder, vind samt mekanikst slitage vilket leder till en mattare yta som gör att smutsen får grepp. För att motverka detta gör vi en lackförsegling som konserverar din lack.  

 

Vill du ha en presentation av maskiner för professionell grönyteskötsel?
Kontakta någon av våra experter:
Tommy, 0320-195 40
Jörgen, 033-290333
Magnus, 0320-195 27


Vi representerar marknadsledande kvalitetsmärken, tex Walker, Kubota, Holder, Heatweed, Avant, Husqvarna och Melex.
Tag kontakt med nån av våra ute säljare för att diskutera fram vad som kan vara bästa och mest lönsamma maskin för just dig!

 

Om du tänker byta fönster och behöver hjälp med mätningen, kan vi komma hem till dig och se till att måtten blir exakta inför din fönsterbeställning. Givetvis hjälper vi dig även i valet av olika fönstertyper.

Förutom att välja typ av fönster, bör du bestämma dig för fast eller öppningsbar karm, inåt eller utåtgående, trä- eller aluminiumbeklätt, färg, spröjs och om du vill ha 2- eller 3-glas. Utöver det finns givetvis en hel del andra ytterligare tillbehör. För att göra det enklare för dig att välja rätt har vi tagit fram en helhetslösning som underlättar både fönsterbytet och fönsteraffären. Kom till oss så hjälper vi dig här i butiken.

Du får tips och råd, så det passar dina behov och stilen på ditt hus. Vi hjälper dig även med verktyg och material för hela bytet. Dina fönster kommer emballerade direkt från fabrik hem till dig mot en avgift. Men först och främst är det som sagt bra att vi kommer hem till dig för att jobbet ska bli så bra och exakt som möjligt. 

 
This site was built by Alomi AB