Varan är lagd i din kundvagn!

Kontakta Vitvaror & småel

Telefon: 0320-195 00
E-Post: info@skenejarn.se
Visa kontaktformulär

Öppettider för avdelning

Vardagar9.00-18.00
Lördag10.00-14.00

Personal på avdelningen

Calle Gustafsson

Avdelningschef

Tel: 0320-195 12
Skicka e-post

Jonas Adolfsson

Butikssäljare

Tel: 0320-195 22
Skicka e-post

Ida Elmelid

Butikssäljare

Tel: 0320-195 08
Skicka e-post

 
     Visa alla på avdelningen »

En riktig fackhandel garanterar kunnig service och förmånliga garantier.
Kylskåp, diskmaskiner, torktumlare, tvättmaskiner och luftvärmepumpar ryms på
avdelningen tillsammans med småel som brödrostar, kaffemaskiner, hårtorkar m.m.
Skene Järn är anslutna till Sveriges största vitvarukedja ELON och låter kunderna åtnjuta
fördelarna i form av ett brett utbud och priser.                                                             

Tillsammans med köksavdelningen guidar även Calle och hans kollegor kunden fram till en lyckad totalaffär där respektive
avdelning bidrar med sin specialistkunskap.

Högkvalitativ italiensk design
Med spis SSK60IMX8 från Smeg inreder du köket med italiensk design av högsta kvalitet. 
SSK60IMX8 är en gediget byggd 60 cm bred spis med induktionshäll. Den är i rostfritt stål med en lucka i helglas, och kombinerar teknologi med design.
Du styr enkelt din matlagning med hjälp av vred, knappar och en display. 

Snabbt och säkert med induktion
Matlagningen går snabbt och smidigt med en häll med fyra induktionszoner. Hällen blir inte varm i sig, utan endast kärlet värms upp. På så vis kan du snabbt torka av eventuellt spill på hällen utan att bränna dig.

Rejäl ugn
Ugnen rymmer hela 70 liter och har äkta varmluft och grillfunktion. Den erbjuder hela 6 ugnsfunktioner, 5 tillagningsnivåer och är belyst med en 40 W-lampa.
Ugnen har också försetts med en elektronisk timer med automatisk start och avstängning.
Med på köpet får du en långpanna, en bakplåt och ugnsgaller.

Rengöring
Tack vare Ever clean-emalj i hela ugnen, i kombination med rengöringsprogram med ånga, får du enklare underhåll och rengöring.

När du investerar i denna spis från Smeg får du fem års garanti.

10 995:-

Dubbel kaffebryggare, brygg två kaffekannor samtidigt. 2x1,4 L. Droppstopp-funktion. Aromaväljare, används vid bryggning av färre koppar (1-3 st). Deep brew-teknologi, säkrar temperatur och intervall på vattnet. Löstagbar filterhållare, för enkel hantering. 1100 watt och auto off

1 495:-Ord. 1 795:-

BaByliss D410E är en professionell hårfön med ett kraftigt luftflöde på 90 km/h, för snabb och effektiv torkning av håret. Hårfönen är försedd med en AC motor som har en fyra gånger längre livstid än en traditionell hårfön. Det finns sex värme- och hastighetsinställningar som formar ditt hår efter dina önskemål. För att få ett vackert hårsvall finns även en kalluftsfunktion som fixerar din frisyr. tillhörande volymmunstycke på 9×83 mm.

399:-Ord. 699:-
 • Snygg design i rostfritt stål
 • Mixer och drinkbägare - allt i ett:  byt bara ut de rostfria knvibladen med locket
 • 1 hastighet + extra pulsfunktion (24.000 varv/min) perfekt till gröna smoothies
399:-Ord. 599:-
 • 1000 watt
 • auto off
 • aroma väljare

 

399:-Ord. 499:-

Coway tillverkar energisnåla luftrenare och filter. Många av deras produkter är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.

 

Electrolux grundades i Stockholm 1919 och har sedan dess gjort sig kända för innovation och design. Idag är Electrolux en av de världsledande tillverkarna av hushållsapparater med smarta funktioner och hög kvalitet.

 

Moccamaster erbjuder högkvalitativa kaffebryggare. Gillar du kaffe och vill njuta av en perfekt bryggd kopp kaffe? Då ska du kika extra noga på utbudet från Moccamaster. Välj mellan färgglada enkopps-kaffebryggare eller mer stilrent designade modeller – alla med samma höga kvalitet.

 
 • 8 m städradie
 • Energieffektivitet A
 • Steglös reglering av sugkraft
599:-

Ilve är de italienska spisarna som ger dig beslutsångest. Gas eller el? Bred eller bredare? Färg? En eller två ugnar?

 

FRYSKÅP FRÅN CYLINDA

 • Energiklass A+
 • Snabbinfrysning
 • Självavfrostande
 • Praktisk inredning

Passar ihop med Cylinda kylskåp K2285H

6 795:-

Låt din kaffestund bli lite godare och härligare med produkter från C3!

 

Hos Krups hittar du bland annat kaffebryggare, kaffekvarnar och smörgåsjärn. Gör frukosten, mellanmålet eller middagen lite smaskigare med produkter från Krups!

 

Från italienska Indesit kan du köpa vitvaror som är effektiva samtidigt som de är snälla mot miljön.

 

I vårt sortiment hittar du bland annat läckageskydd för diskmaskiner, kyl och frys. Med produkter från Tollco blir du kök vattensäkert!

 

Comfort ångstation - Stryk på halva tiden!

• Snabb och smidig.

• Inga avbrott i strykningen då du kan fylla på vatten utan att stänga av.

• Värmer upp lite vatten i taget=snabb start.

• Metalltank som är lika snygg efter år av användning. Åldras inte som plast ihop med värme.

• Ställbart tryck och ångmängd.

• Skräddarjärn som värmer upp ångan en andra gång i järnet och behåller därmed trycket som byggts upp i tanken. Stor fördel i jämförelse med ångstationer med traditionella järn.

• Korkhandtag på järnet. Slitstarkt och behagligt att hålla i.

• En inställning till alla material.

• Teflonsko för material som inte tål strykning (plasttryck, mörka plagg som kan bli blanka) Ger även en kallmangeleffekt på linne.

• Rätt temperatur och tryck på ångan för att inte fördärva och slita på kläderna. Max 4 bar.

• Kontinuerlig turboånga med 200 liter ångvolym/minut. Tillgång till ånga hela tiden så att du klarar att få plagg såsom bomull släta, kan stryka i flera lager och vertikalstryka på gardiner, kavajer etc.

• Avkalkningsprogram.

• Reservdelar finns till varje del på maskinen.

• Proffsresultat!

Tillbehören teflonsko, påfyllningsflaska och sladdhållare ingår.

4 495:-

Välkända OBH Nordica har produkter som kännetecknas av nytänk och design. Välj mellan apparater som klassisk köksmaskin, fritös i borstat stål eller effektiv mixer.

 

Treat your whole body to a gentle shave

Since the Braun Lady Shaver is so gentle on skin, it is perfect for those delicate and sensitive areas.

Shave and exfoliate in one gentle move

A close shave, followed by the touch of a vibrating exfoliation attachment. The use is easy. The result is smooth.

Caresses your contours

Rounded head gently adapts to body contours.

Extra gentle

Extra gentle

Rounded trimmer tips smoothly glide on the skin.

Maximum thoroughness

The floating foil and trimmer for perfectly close shave.

Fully washable

Fully washable

All Lady Shaver models can easily be cleaned under running water.

699:-

Nilfisk erbjuder städutrustning av hög kvalitet. Här hittar du vårt utbud av dammsugare, fönstertvättar och högtryckstvättar från Nilfisk. Välj mellan till exempel dammsugare med fantastiskt dammupptagning, ergonomisk högtryckstvätt eller förstklassig proffsdammsugare. Ska du rengöra släta ytor som fönster, kakel eller speglar passar Nilfisk fönstertvätt som hand i handske.

 

Med en eltandborste från Oral-B borstar du dina tänder både effektivt och skonsamt. Här hittar du ett flertal olika modeller av eltandborstar och tandborstrefill från Oral-B. Välj eltandborste för effektiv plackborttagning eller skonsam borstning.

 

Få en renare, skönare och fräschare inomhusluft hemma med produkter från Canvac! Hos oss hittar du robotdammsugare, centraldammsugare, luftavfuktare, luftfuktare, värmepumpar och tillbehör från Canvac.

 

Från svenska Husqvarna kan du köpa vitvaror och hushållsapparater av hög kvalitet och med svensk stilren design. I vårt breda utbud av produkter från Husqvarna hittar du bland annat moderna espressomaskiner, kyl- och frysskåp, spisar, inbyggnadshällar och diskmaskiner.

 

Shop Vac tillverkar dammsugare och tillbehör för allt från enkel till tuff smuts. Hitta din produkt från Shop Vac hos oss!

 

Väljer du en produkt från Miele gör du ett klokt val – du får mycket hög kvalitet, smart teknik och lång livslängd för dina pengar. Välj mellan produkter som energisnål diskmaskin, tvättmaskin med termoskontrumma eller kraftfull dammsugare.

 

Vi erbjuder hushållsapparater från italienska De Longhi. Du känner lätt igen en apparat från De Longhi på det unika utseendet och designen. De Longhis produkter kombinerar en snygg retro design med många smarta och användbara funktioner.

 

Sprayen hjälper till att rengöra hela din rakapparat noggrant, och tar bort alla spår av talg. Efter att ha sprayat skärbladet kan du enkelt ta bort resterna.

69:-

Välkända Babyliss erbjuder elektriska apparater inom trendig hårvård och styling. Babyliss har ett tätt samarbete med professionella frisörer och salonger, vilket garanterar hög kvalitet och smarta funktioner i alla produkter. Här hittar du allt du behöver för en trendriktig styling.

 

Hos oss hittar du kolsyremaskiner, flaskor och smaksättningar från AQVIA. Med en kolsyremaskin från AQVIA kan du enkelt göra kolsyrat vatten i hemmet. Bland smakerna hittar du bland annat päron, jordgubbar, persika, cola med flera.

 

Siemens har de flesta hushållsapparater du behöver i ett modernt hem. Med smarta funktioner för din matlagning, tvätt, städning och livsmedelsförvaring gör de dina hushållssysslor både enklare och roligare. Siemens har sitt säte i Tyskland och är ett världsledande företag inom elektronik. Företaget grundades för över 150 år sedan och finns idag i mer än 190 länder.

 
This site was built by Alomi AB