Tryck och brodyr

Vi hjälper dig att profilera ditt företag genom både tryck och brodyr.

”Syns man inte finns man inte” är ett ordspråk som är så sant som det är sagt. Hos oss har du möjligheten att exponera din logotyp och dina värdeord på både jackor, byxor, pikéer, kepsar och mycket mer!

Tryck
Hos oss har du möjligheten att trycka på de flesta textilier och tygtyper, det gäller allt från stora plagg till mindre accessoarer, även paraplyer osv. Tryck lämpar sig bättre på tunnare tyger, fungerar till exempel utmärkt på t-shirtar.

Brodyr
Vi broderar på de flesta textilier och tygtyper, det gäller inte endast klädesplagg utan även hästtäcken, ryggsäckar och annat. Hos oss kan du även fästa egna tygmärken som i vissa fall lämpar sig bättre för mer detaljerade tryck. Till motsatsen för tryck lämpar sig brodyr bättre för tjockare tyger, till exempel piké-skjortor. 

Designprocess
Vill du göra ändringar i text eller logotyp finns vi här för att skräddarsy en lösning för just dig!
Många gånger vill kunden komplettera sin logotyp med text eller sammanfoga flera logotyper Inga problem! Vi tar fram en design eller layout efter dina önskemål. Om du t.ex. skulle vilja ha klistermärken eller annan profilering har Skene Järn bra leverantörsrelationer, allt för att du som kund ska få en så friktionsfri upplevelse som möjligt!