Välorganiserat, snabbt och effektivt

Vår egen lastbilsflotta kör dagliga turer runt hela Västsverige. Lagervaror kan levereras dagen efter eller, om man så föredrar, ligger färdiga för avhämtning i någon av våra fem butiker. Vid akuta behov kan vi även göra expressleveranser - direkt till arbetsplatsen. Vid leverans utanför våra turbilars täckningsområde använder vi oss av externa leverantörer som Schenker och PostNord.

Vi kan även erbjuda företag ett kundunikt lager här hos oss på Skene Järn. Detta innebär att ni säkerställer att vi alltid har hemma exakt det ni behöver för snabb leverans. För högsta möjliga servicenivå har vi vår fenomenala tjänst LagerService som innebär att vi bygger upp och underhåller lager på plats direkt hos er. Ett annat smidigt alternativ är vår tjänst AutomatService som finns i fyra olika alternativ; SavePro Varuautomat, SavePro Utlåningsmodul, SaveBox Skåpsmodul och SaveCon Smådelsautomat.

Oavsett hur ni väljer att få era varor kan ni alltid prata med samma kontaktperson på Skene Järn vid beställning och givetvis har man alltid samma kundnummer oberoende av i vilken butik man väljer att handla.

Våra turbilsrutter

Våra butiker


Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Skene Järn Turbilar

Att på kort varsel kunna förse kunden med material och produkter är något vi prioriterar väldigt högt! Med Skene Järn Turbilar har vi möjligheten att leverera blixtsnabbt till våra mer lokala kunder i bland annat Borås, Varberg och Göteborg.

Läs mer

Samarbetspartners

För att erbjuda flexibla och snabba leveranser över hela landet har vi valt att samarbeta med hela tre olika fraktbolag, Postnord, DB Shenker och DHL. Detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig över geografisk position.

Läs mer